Mastermind Traject

Door Ferdinand Bijzet & Willeke van Voorst

Wil jij ook een succesvolle praktijk?

Je bent al even bezig met je praktijk. De praktische zaken zijn geregeld. Maar waar blijven de klanten?

Of je hebt wel klanten, maar je zou slimmer willen ondernemen. Zodat je met minder energie dezelfde impact hebt.

Je zou meer winst willen maken, maar waar begin je?

Misschien heb je geweldige plannen, zoals het organiseren van een event of het schrijven van een boek, maar heb je mensen om je heen nodig die je helpen om de focus te behouden?

Stap in het Mastermind Traject!

7

Mastermind Traject

Met het Mastermind Traject helpen wij, Ferdinand Bijzet en Willeke van Voorst, jou om gefocust en slim de stappen te zetten die je nodig hebt. Om jouw zakelijke doelen en ambities waar te maken.

Elke maand gaan we elkaar ontmoeten, bevragen, inspireren. Kom jouw ervaring brengen en snoep van de ervaring van ons en andere deelnemers.

Wij gaan jou verder op weg helpen naar*:

  • meer resultaat
  • meer impact
  • meer plezier
  • meer winst

* Meer opties mogelijk! 🙂

Meet the masters!

Ferdinand Bijzet

Ferdinand Bijzet startte zijn eigen praktijk in 2012. Inmiddels werken er 4 collega’s, wordt hij gevraagd door media, bedrijven en collega-therapeuten voor advies over ondernemen en coaching. Hij volgt de nieuwste trends op de voet en kent de hulpverleningswereld als zijn broekzak. Zijn kennis en ervaring gaan je verder helpen!

Willeke van Voorst

Willeke van Voorst zette in een paar jaar tijd een stevige basis voor haar praktijk neer. Door blogs, online marketing en promotie in de media is er een constante klantenstroom ontstaan. Zij ziet altijd creatieve oplossingen en heeft de moed om ze aan te gaan. Laat je inspireren!

De groep

Door in het Mastermind Traject te stappen, leer je ook van andere deelnemers. Zij delen hun inzichten en ervaring met je en met elkaar willen we doelen bereiken. Dus reken op inspiratie en steun. Samen kom je verder.

Dit gaan we doen

Het Mastermind Traject is een groep van gemotiveerde coaches, therapeuten en ondernemers die in 6 maanden samen met jou aan het werk gaan om de door jou gestelde doelen te behalen. Of dat nu gaat om slimmer ondernemen, meer klanten, de ontwikkeling van een nieuw product of wat jou ook maar bezig houdt.

Wij gaan jou helpen je doelen te realiseren. Het Mastermind Traject is jouw stok achter de deur.

 

Startopdracht: Focus en doelen

Vooraf krijg je een opdracht om uit te werken waar je je de komende tijd op gaat focussen. Tijdens de eerste sessie gaan we jouw doelen bespreken, krijg je feedback en helpen we je een stapje verder op weg.

1x per maand Mastermind sessie online

Elke maand ontmoeten we elkaar online. Iedere deelnemer komt aan bod om zijn of haar proces toe te lichten. We helpen je focussen, plannen en slimmer ondernemen. Vervolgens ga je hier zelf verder thuis mee aan de slag tot de volgende sessie. In de sessies kom je jouw kennis en ervaring brengen én je krijgt dit terug van de hele groep.

Betrokkenheid op elkaar 

Via een groepsapp houden we elkaar scherp. Je kunt hier vragen stellen, je successen delen en natuurlijk ook je kennis! De coaching stopt niet na de online Mastermind sessie!

Netwerk van experts

We hebben een netwerk van experts op het gebied van marketing, communicatie, media, online zichtbaarheid, enzovoorts. Graag brengen we jou in contact met onze partners als je meer hulp nodig hebt bij een specifieke vraag.

Kosten Mastermind Traject van 6 maanden: € 897 (geen btw)

Wanneer beginnen we?

Het Mastermind Traject start op maandag 6 februari 2023 om 20.00 uur.

Je kunt je nu al aanmelden. Er is plek voor maximaal 8 personen, dus wees er snel bij!

Na je aanmelding, krijg je een factuur per mail.

7

Veel gestelde vragen

Moet ik een ondernemer zijn?

Ja, onze focus ligt op het ondernemerschap. Het is echter niet relevant of je een starter bent of dat je goed lopende praktijk wilt verbeteren. Wij zorgen ervoor dat de groep voldoende variatie biedt in kennis en ervaring.

Hoe verloopt zo'n Mastermind sessie?

Elke sessie van 1,5 tot 2 uur bespreken we per deelnemer de gestelde doelen en uitdagingen. We denken met je mee en helpen je focussen op de volgende stap. Zo leer je niet alleen van andermans succes en mislukkingen, maar je ervaart ook een stok achter de deur om in de maand die op de sessie volgt écht stappen te gaan zetten.

Hoeveel groot is de groep?

De groep bestaat uit maximaal 8 personen.

We werken doelgericht en effectief, maar omdat we iedereen evenveel tijd en aandacht gunnen, moeten we helaas met een maximaal aantal deelnemers werken.

Hoeveel ervaring hebben de deelnemers?

Natuurlijk heb jij geen zin om alleen maar te investeren in andere ondernemers. Daarom zorgen wij voor een goed gemengde groep qua kennis en ervaring. Naast nieuwe inzicht gaat de groep je sowieso helpen om de doelen te behalen die je hebt gesteld, welke doelen dat dan ook zijn.

Welke vragen bespreken we?

Het uitgangspunt blijft het doel dat je jezelf hebt gesteld. De acties die daaruit voortvloeien kunnen we ook verder bespreken (het hoe en wanneer), wanneer je daar behoefte aan hebt. Ons doel is jou verder helpen. Hoe dan ook.

Moet ik een eigen praktijk hebben?

Wanneer je geen eigen praktijk hebt, maar dit wel wilt gaan oppakken (of serieus overwegen), dan kan het Mastermind Traject je flink vooruit helpen. Het is geen voorwaarde maar de meeste mensen in de groep hebben wel een achtergrond in de hulpverlening met een praktijk.

Direct aanmelden

4 + 8 =