All-in Relatietraject

Een methode voor therapeuten en coaches om stellen stap voor stap te helpen naar meer verbinding, diepgang en het samen doorbreken van patronen.

Je werkt graag met stellen, maar je merkt dat resultaten beperkt zijn. De gesprekken in je praktijk (of online) zijn waardevol en bieden de partners nieuwe inzichten en meer begrip voor elkaar. Maar waarom blijven ze terugvallen op oud gedrag? Ze willen verbinding maar delen niet hun gevoelens. Ze willen tijd voor elkaar maar behouden een volle agenda. Ze willen elkaar vergeven, maar blijven elkaar verwijten.

Voor mij was dit ook herkenbaar. Ik ging all-in bij relatietherapie. Enthousiast gaf ik psycho-educatie, hielp ze om elkaar te begrijpen en om patronen te doorbreken. De gesprekken waren echt goed, maar het leek niet voldoende.

Als we echt willen leren kunstschaatsen, moeten we trainen, offers brengen in tijd, voeding, focus. Vallen en pijn zijn inbegrepen, maar we staan op en oefenenen weer door. Net zolang tot het ons lukt.

Ik ontdekte dat stellen heel graag wat anders willen, maar niet weten hoe. En niet durven. Het voelt als glad ijs en er staat teveel op het spel.

Dus blijven ze doen wat ze altijd al deden….

Uit eigen ervaring weet ik hoe hard je moet werken om een patroon te doorbreken. En hoe confronterend het is om je eigen aandeel te moeten dragen. Er zijn zoveel momenten dat je wilt terugvallen in het oude patroon.

Met het All-In Relatietraject help je stellen hier doorheen.

In 6 maanden tijd volgen ze zelfstandig een online programma vol video’s, gespreksvragen, oefeningen en aanvullend materiaal. Ze plannen daarnaast ruimte om samen te ontspannen, genieten en nieuwe ervaringen op te doen.

Eens per maand komen ze bij je voor relatietherapie. Tussen de sessies door kunnen ze hun vragen bij je kwijt via een app. Op deze manier ben je ‘blended’ aan het behandelen. Je houdt het stel scherp en in beweging. Jij bent hun personal coach.

“Ik vond het een openbaring hoe door een aantal simpele inzichten – en daarnaar te handelen – het gedoe in onze relatie op tijd konden stoppen. Het verschil is enorm.”

GJ & P

Wat levert het op?

 • Ze maken meer tijd voor elkaar vrij om leuke dingen te doen
 • Ze blijven actief bezig met hun patronen tussen de sessies door
 • Ze nemen eerder verantwoordelijkheid over hun aandeel in de relatiedynamiek
 • Ze krijgen snel veel te verwerken, maar ook direct hulp om positieve ervaringen op te doen
 • Ze nemen meer regie in de relatiesessies over waar ze aan willen werken
 • Ze voelen zich veilig met een therapeut op de achtergrond die persoonlijk betrokken is

“Inzicht in wat er in jezelf geraakt wordt, waar dit vandaan komt en vooral hoe je hier zelf en samen weer uit kunt komen is heel fijn. Dat levert veel minder strijd en ruzie op. En dus meer begrip, empathie en luisteren naar  elkaar.”

J & E

Wat levert het jou als coach of therapeut op?

 • Gemotiveerde klanten die all-in willen gaan
 • Persoonlijke manier van werken
 • Meer resultaat: verbinding, diepgang, heling, verantwoordelijkheid nemen
 • Het online programma biedt veel waarde en diepgang, vergelijkbaar met zeker 10 sessies. Je hoeft alleen maar aan te sluiten bij waar het stel vastloopt.
 • Je hebt meer zicht op je caseload en wanneer er ruimte komt voor een nieuw stel
 • Er komt veel los. Partners zullen dit vaak ook individueel verder willen uitwerken of verwerken (extra inkomen)
 • Variatie in manier van werken (blended behandelen)
 • Soms verlenging van het traject of de overstap naar individuele therapie (extra inkomen)

Hoe werkt het?

Wil jij ook werken met het All-in Relatietraject? Meld je dan gratis aan via onderstaand contactformulier. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt op de mail en als BONUS toegang tot een uitgebreide webinar waarin ik je laat zien hoe je dit traject tot een succes maakt. Voor de partners, maar ook voor jezelf.

je ontvangt direct:

Stappenplan traject

FAQ

Webinar ‘Hoe maak ik een succes van het All-in Relatietraject’

Tips om het traject aan (bestaande) klanten te verkopen

 

Contact

Willeke van Voorst
Psychosociaal en relatietherapeut
contact@leveninjerelatie.nl
06 – 57748395